Foto's kopen

De foto's op deze site kunnen GOEDKOOP bekomen worden. Onze print-service rekent echter nog wel kosten voor het printen en verzenden van deze foto's.

Op dit moment is het niet mogelijk om foto's via een link op deze site te kopen. De links naar de verkoop-site worden zo spoedig mogelijk verwijderd.

Ziet u een foto die u graag zou willen hebben, neem dan contact op via het contact-formulier, en geef daarbij aan om welke foto het gaat. (liefst zo volledig mogelijk, bijvoorbeeld 2012/07_-_juli/fuchsiashow/20140722_0007.jpg). Helaas zijn niet van alle foto's de originele meer beschikbaar, maar dat zal in de communicatie worden aangegeven.

Excuses voor dit ongemak.

Tot voor kort werkten wij hiervoor samen met het Nederlandse OYPO, echter deze werken sinds kort met een andere systeem, wat het voor zowel mij als de klant moeilijker lijkt te maken. Hierdoor werken we nu samen met FOTOMOTO. Wij hebben geen ervaringen met de producten van deze leverancier. Hoe bestellen? Onder elke foto staat een link Deze link lijkt duidelijk genoeg.

Not yet rated